Ifact selger OL-utstyr!

Vi selger ut aktivitetsparken som ble brukt under ungdoms-OL på Lillehammer. Aktivitetsparken er en hinderløype med flere apparater.

Lillehammer OL

Under ungdoms-OL på Lillehammer i 2016 fikk Ifact jobben med å designe, produsere og levere en aktivitetspark til utøvere fra hele verden. Aktivitetsparken skulle være utfordrene for utøverene og vise nytteverdien av basistrening. I et sammarbeid mellom Ifact, Olympiatoppen og IOC ble apparatene planlagt. Apparatene danner en rundløype, som gir utøveren varierte utfordringer. For å gjennomføre løypen, må utøveren beherske basisegenskaper som styrke, koordinasjon, utholdenhet, fleksibilitet og balanse.

Se video med Espen Jansen fra Ifact, som prøver ut aktivitetsparken.

Under ungdoms-OL hadde vi også åpen dag, der publikum kunne prøve aktivitetsparken. På 3 dager hadde vi besøk av 6000 personer, både voksne og barn som prøvde seg i parken. Apparatene er bygget store og robuste til voksne på alle nivåer, men erfaring fra åpen dag tilsier også at barn fra 10 år og oppover fint mestrer apparatene. Se video under fra åpen dag.

Aktivitetsparken var en stor suksess under ungdoms-Ol, og nå selger vi videre apparatene.

Apparater

Alle apparatene er laget i helgalvanisert og våtlakkert stål, beregnet til plasering ute. Og med benplater for bolting i underlag. Apparatenes størrelse og høyde tilsier at utplassering bør være for bruk i kontrollerte former. Underlag under apparatene er ikke med i dette tilbudet, men Ifact kan rådgi og levere alternative løsninger.

Skranke

To stykk herreskranker på 6 meter. Hver skranke har 8 ben som monteres på betongfundament. Stativets ben og topp består av 48 mm rundrør som er avrundet i overgang fra ben til horisontal stang. Rundrøret har ingen skjøter / sveisinger. Det leveres skranker med mulighet for montasje i forskjellig bredde. Høyde er satt til 1,2 m over bakke.

Monkey-bar

Monkey-bar som er 8,3 meter langt. Stativet er 2910mm høyt og står på 8 ben. Stativets ben og toppramme består av 80x80 mm HUP, mens tverribber består av rundrør 32 mm med sveiseriller for godt grep.

Ringstativ

Ringstativet står i en forlengense fra monkey-bar'en. Stativet er 4650mm høyt og 8 meter langt. Stativets ben og tverribber består av 80x80 mm HUP (firkantrør). Fra stativet henger det 18 stk ringer i hardplast. På stativet kan det også festes annet utstyr enn ringer utfra behov.
Det høye stativet krever løsning for sikkerhet under.

Tosidig klatrevegg i klar acryl

Flott klatrevegg med gjennomsiktig acryl-vegg, slik at utøveren kan klatre på hver sin side. Stativets tre ben og rammen buldreveggen monteres i, består av 80x80 mm og 50x50 mm HUP. På begge siden monteres vinklet en ribbevegg med stor avstand mellom ribbene. I rammene for buldrevegg monteres en meget sterk og gjennomsiktig plate i klar polykarbonat. Veggen er utformet med klatretak på begge sider, med speilvendt mønster. Stativet er 8 meter lang og 3500mm høy. Selve klatreveggen er 2 meter høy. Grepene gir mulighet for å finne lette og vanskelige ruter. Tilleggsgrep kan monteres.

Klatrenett

Stativets ben består av 80x80 mm HUP, mens tverribben består av rundrør 70 mm. Grovmasket nett spennes opp i rammen. Klatrenettet er 3 meter bredt og 3150mm høyt.
Klatrenettet krever løsning for sikkerhet under. Grop med kuber som vist på bildet er ikke en del av pakken.

Slakk line - liten

Stativ i 80x80 mm HUP som er laget for 6-8 meter line. Linen festes 50cm over bakkenivå. Line følger med.

Slakk line - stor

Det store stativet monteres med 12 mm strikk over hodehøyde, slik at man får litt støtte av å holde i strikket. Erfaringsmessig er dette en optimal løsning for nybegynnere. Stativene er laget for 6 meter line. Line følger med.

Stor trampoline - MaxAir

Utsolgt! Kan leveres på bestilling

Stor trampoline som gir maksimalt med tid i luften. Trampolinen fungerer best for utøvere på over 50 kg. Duken er på 4,3 x 4,3 meter. Trampolinen vi brukte under ungdoms-OL ble solgt til Norges Toppidretts Gymnas og blir nå brukt av snowboard- og freestyle-landslaget med flere.
Duken monteres på stålramme og leveres med rød sikkerhetspadding. Under ungdoms-OL kledde vi rundt trampolinen med en tre-plattform, med ekstra skumpadding og pvc-duk over for ekstra sikkerhet. Trampolinen egner seg godt for å felles ned i grop.

Priser

Prisene er for montering og levering av utstyret i NOK. Utstyret må festes i betongfundament eller tilsvarende sikkert underlag. Prisene på enkeltapparater er rabattert med 30 % på veiledende pris. Ved kjøp av hele pakken, innrømmes ytterlige 20% rabatt på tilbudspris på enkeltapparater. Prisene er eksklusiv mva.
Pris på montering inneholder kun sammensetting av apparet + bolting på ferdig underlag. Reise, frakt, kost, losji med utgangspunkt Bergen kommer i tillegg. Be om fast pris på dette.

Apparat Montering Stativ Totalpris innkl.mva
Skranke - 2 stk 5 000 45 000 50 000
MonkeyBar 8 000 130 000 138 000
Skråstativ mellom MonkeyBar og Ringstativ 1 000 6 000 7 000
Ringstativ 8 000 130 000 138 000
Klatrevegg 8 000 35 000 43 000
Klatrenett 4 000 25 000 29 000
Slakk line - 2 stk 4 000 40 000 44 000
Pakketilbud alle apparater 30 000 329 000 359 000